Privacy Policy

Your Privacy is our Priority

  • Dette websted med URL'en til https://tilesview.ai/ ('Tilesview.ai') drives af Light Link Solutions ('WE/OC/US'). Vi er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Vi indsamler dine personlige oplysninger og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med it -loven, 2000 (21 af 2000) og andre nationale og statslige love, der vedrører behandling af personoplysninger. Læs følgende omhyggeligt for at forstå vores synspunkter og praksis vedrørende dine personlige data.
  • Vi indsamler dine personlige oplysninger for at levere og løbende forbedre vores produkter og tjenester.
  • Vores fortrolighedspolitik kan til enhver tid ændres uden varsel.
  • Alle partnerfirmaer og enhver tredjepart, der arbejder med eller for os, og som har adgang til personlige oplysninger, forventes at læse og overholde denne politik. Ingen tredjepart må få adgang til eller behandle følsomme personlige oplysninger, som vi opbevarer uden først at have indgået en fortrolighedsaftale.

  • Fra dig direkte og gennem dette websted: Vi indsamler muligvis oplysninger via webstedet, når du besøger. De data, vi indsamler, afhænger af konteksten for dine interaktioner med vores websted.
  • Gennem forretningsinteraktion: Vi kan indsamle oplysninger gennem forretningsinteraktion med dig eller dine medarbejdere.
  • Fra andre kilder: Vi kan modtage oplysninger fra andre kilder, såsom offentlige databaser;

    1. Opdaterede leverings- og adresseoplysninger fra vores transportører eller andre tredjeparter, som vi bruger til at rette vores optegnelser og levere dit næste køb eller kommunikation lettere.

    2. Information om dine interaktioner med de produkter og tjenester, der tilbydes af vores datterselskaber.

  • Vi indsamler først og fremmest oplysninger for at levere bedre tjenester til alle vores kunder.
  • Når du besøger vores websted, indsamles nogle oplysninger automatisk. Dette kan indeholde oplysninger såsom operativsystemer, der kører på din enhed, internetprotokol (ip) adresse, adgangstider, browsertype og sprog og det websted, du besøgte før vores websted. Vi indsamler også oplysninger om, hvordan du bruger vores produkter eller tjenester.
  • Vi indsamler automatisk indkøbs- eller indholdsbrugshistorik, som vi nogle gange samler med lignende oplysninger fra andre kunder for at oprette funktioner som bedst sælger, bedst bedømt osv.
  • De fulde ensartede ressourcefindere (url) Clickstream til, gennem og fra vores websted (herunder dato og klokkeslæt);
  • De fleste webbrowsere er indstillet til at acceptere cookies som standard. Hvis du foretrækker det, kan du vælge at indstille din browser til at fjerne cookies og afvise cookies. Hvis du indstiller din browser til at afvise cookies, er nogle funktioner utilgængelige. For mere information om, hvordan du afviser cookies, se dine browserens instruktioner om at ændre dine cookieindstillinger.
  • Ved at bruge dette websted accepterer du, at vi må annoncere din feedback på webstedet og marketingmaterialer.
  • Vi opbevarer dine oplysninger, så længe vi kræver dette for at give dig varer og tjenester og i en sådan periode som foreskrevet i de pågældende love.
  • Hvis du vælger at modtage marketingkorrespondance fra os, tilmelde dig vores mailingliste eller nyhedsbreve, indtaste nogen af ​​vores konkurrencer eller give os dine oplysninger ved netværksarrangementer, kan vi bruge dine personoplysninger til vores legitime interesser for at give dig

  • Vi bruger de oplysninger, vi indsamler primært til at levere, vedligeholde, beskytte og forbedre vores nuværende produkter og tjenester.
  • Vi bruger de oplysninger, der indsamles via dette websted som beskrevet i denne politik, og vi kan bruge dine oplysninger til:

    1.Forbedre vores tjenester, websted og hvordan vi driver vores virksomheder.

    2.Forstå og forbedre din oplevelse ved hjælp af vores websted, produkter og tjenester.

    3.Tilpas vores produkter eller tjenester og foretag anbefalinger.

    4.Giv og leverer produkter og tjenester, du anmoder om.

    5.Proces, administrer, komplet og tegner sig for transaktioner.

    6.Giv kundesupport og svar på dine anmodninger, kommentarer og henvendelser.

    7.Opret og administrer de online-konti, du administrerer på vores hjemmeside.

    8.Send dig relateret information, herunder bekræftelser, fakturaer, tekniske meddelelser, opdateringer, sikkerhedsadvarsler og support og administrative meddelelser.

    9.Kommuniker med dig om kampagner, kommende arrangementer og nyheder om produkter og tjenester.

    10. Vi kan behandle dine personlige oplysninger uden din viden eller samtykke, hvor det kræves i henhold til gældende lov eller forordning med henblik på verifikation af identitet eller forebyggelse, påvisning eller undersøgelse, herunder af cyberhændelser, retsforfølgning og straf for lovovertrædelser.

    11. Beskyt, undersøg og afvær mod svigagtig, uautoriseret eller ulovlig aktivitet.

  • Information om vores bruger er en vigtig del af vores forretning, og vi sørger for at beskytte den samme.
  • Vi deler dine data med dit samtykke eller for at gennemføre enhver transaktion eller levere ethvert produkt eller en service, du har anmodet om eller autoriseret. Vi deler også data med vores datterselskaber og datterselskaber, med leverandører, der arbejder på vores vegne.
  • Vi kan ansætte andre virksomheder og enkeltpersoner til at udføre funktioner på vores vegne. Funktionerne omfatter opfyldelse af ordrer til produkter eller tjenester, levering af pakker, afsendelse af post og e-mail, fjernelse af gentagne oplysninger fra kundelister, levering af marketingassistance, levering af søgeresultater og links (herunder betalte lister og links), behandling af betalinger, overførsel af indhold
  • Disse tredjeparts serviceudbydere har adgang til personlige oplysninger, der er nødvendige for at udføre deres funktioner, men må ikke bruge dem til andre formål. Desuden skal de behandle personoplysningerne i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik og som tilladt af gældende databeskyttelseslove.
  • Vi frigiver konto og andre personlige oplysninger, når vi mener, at det er hensigtsmæssigt at overholde loven, håndhæve eller anvende vores brugsbetingelser og andre aftaler, beskytte rettigheder, ejendom eller sikkerhed for os, vores brugere eller andre. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer til beskyttelse mod svig og reduktion af kreditrisici.

  • Vi sørger for at beskytte kundedata. Tekniske foranstaltninger er på plads for at forhindre uautoriseret eller ulovlig adgang til data og mod utilsigtet tab eller ødelæggelse af eller beskadigelse af data. De medarbejdere, der beskæftiger sig med dataene, har været uddannet til at beskytte dataene mod ulovlig eller uautoriseret brug.
  • Vi arbejder på at beskytte sikkerheden for dine oplysninger under transmission ved hjælp af Secure Sockets Locker (ssl) -software, som krypterer oplysninger, du indtaster. SSL tillader følsomme oplysninger, såsom kreditkortnumre, UID'er og login -legitimationsoplysninger, der kan overføres sikkert.
  • Vi følger betalingskortindustriens datasikkerhedsstandard (pci Dss), når vi håndterer mærkevarekreditkort fra de største kortordninger.
  • Vi opretholder fysiske, elektroniske og proceduremæssige sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med indsamling, opbevaring og videregivelse af personlige kundeoplysninger.
  • Vi tager rimelige skridt til at hjælpe med at beskytte dine personlige oplysninger for at forhindre tab, misbrug og uautoriseret adgang, offentliggørelse og ødelæggelse. Det er dit ansvar at beskytte dine brugernavne og adgangskoder for at forhindre nogen i at få adgang til eller misbruge dine konti og tjenester. Du bør ikke bruge eller genbruge de samme adgangskoder, som du bruger med andre konti som dit kodeord til vores tjenester.
  • Det er vigtigt for dig at beskytte mod uautoriseret adgang til din adgangskode og dine computere, enheder og applikationer.
  • Oplysninger, der indsamles fra dig, gemmes i den periode, der er påkrævet for at fuldføre den transaktion, der er indgået med dig, eller en sådan periode, som er pålagt i henhold til gældende love.

  • Vores websted kan fra tid til anden indeholde links til og fra andre websteder fra tredjeparter. Bemærk, at hvis du følger et link til nogen af ​​disse websteder, vil sådanne websteder anvende forskellige vilkår for indsamling og fortrolighed af dine personlige data, og vi accepterer ikke noget ansvar eller ansvar for disse politikker. Når du forlader vores websted, opfordrer vi dig til at læse fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

  • Dette websted indeholder plugins og/eller knapper til sociale netværk for at gøre det let at dele på dine foretrukne sociale netværk. Disse plugins er programmeret til ikke at angive cookies, når siden vurderes for at beskytte brugernes privatliv. Der kan indstilles cookies, hvis du frivilligt bruger pluginet. Indsamling og brug af oplysninger opnået ved hjælp af plugin er styret af de respektive privatlivspolitikker for de sociale netværk.

  • Vi deler ikke dine personoplysninger med tredjeparter uden dit forudgående samtykke andet end:

    1. Med tredjeparter, der arbejder på vores vegne, forudsat at sådanne tredjeparter overholder de databeskyttelsesprincipper, der er fastsat i it -loven, 2000 (21 af 2000) og anden gældende lovgivning, eller indgår i en skriftlig aftale med os, der kræver, at tredjemand giver

    2. At overholde love eller besvare lovlige anmodninger og juridisk proces;

    3. At beskytte rettighederne og ejendommen for os, vores agenter, kunder og andre, herunder for at håndhæve vores aftaler, politikker og vilkår for brug;

    4. I nødstilfælde, herunder for at beskytte enhver persons personlige sikkerhed;

    5. .

  • Hvis du er under 18 år eller en majoritetsalder i den jurisdiktion, du bor i, må du kun bruge vores websted med samtykke fra din forælder eller værge. Under alle omstændigheder vil vi ikke være ansvarlige for enhver årsag, der er opstået på grund af manglende overholdelse af dette afsnit.

  • Du kan også træffe valg om indsamling og behandling af dine data af os. Du kan få adgang til dine personlige data og fravælge visse tjenester leveret af os. I nogle tilfælde er din evne til at kontrollere og få adgang til din dato underlagt gældende love.
  • Du kan fravælge modtagelse af reklamemails fra os ved at følge instruktionerne i disse e-mails. Hvis du fravælger, kan vi stadig sende dig ikke-salgsfremmende e-mails, f.eks. E-mails om vores igangværende forretningsforhold. Du kan også sende anmodninger om dig, har præferencer, ændringer og sletninger af dine oplysninger, herunder anmodninger om at fravælge at dele dine personlige oplysninger med tredjeparter ved at sende en e-mail til den e-mailadresse, der findes nederst i dette dokument.

  • Vi kan ændre denne politik fra tid til anden. Hvis vi foretager ændringer i denne politik, ændrer vi den 'sidst opdaterede' dato ovenfor. Du accepterer, at din fortsatte brug af vores tjenester, efter at sådanne ændringer er blevet offentliggjort i vores tjenester, udgør din accept af en sådan revideret politik. Hvis du er bekymret over fortrolighed eller klager hos os, bedes du kontakte os med en grundig beskrivelse, og vi vil prøve at løse problemet for dig.
Top